Haluatko keskustella kanssamme? Ota rohkeasti yhteyttä!

Annukka Miikki

Kirjanpitäjä

Annukka on kärsivällinen ja positiivisen asenteen omaava kirjanpidon ammattilainen. Häneltä luonnistuvat mutkattomasti konsernien kansainväliset raportoinnit sekä kirjanpidot ja tilinpäätökset yrityksestä ja sen eri ominaisuuksista riippumatta. Työnsä huolellisesti ja täsmällisesti hoitava Annukka ottaa myös uudet taloushallinnonjärjestelmät innolla vastaan.

Anu Oras

Palkanlaskija

Anu on uusi vahvistuksemme palkanlaskentatiimissiä. Hän tuo Profitcounttiin pitkän kokemuksen henkilöstöhallinnasta sekä asiakaspalvelusta. Anun tavoitteena on syventyä palkanlaskennan kiemuroihin, hyödyntäen hänen laajaa HR-kokemusta. Vapaa-ajalla Anu rentotuu koiran kanssa lenkkeillen.

Jenna Huikuri

Kirjanpitäjä

Jenna on uusi pirtsakka lisäyksemme kirjanpitotiimiin. Hän suorittaa meillä harjoittelua, tavoitteenaan valmistua tradenomiksi vuoden 2020 loppuun mennessä. Vapaa-ajalla Jennan voit löytää ratsastamasta.

Katarina Fagerström

Kirjanpitäjä

Kata on tiimin ripeä tehopakkaus, joka tarttuu haasteisiin pelotta. Työn tulos onkin siistiä ja mahdollisimman virheetöntä. Kata on erityisesti keskittynyt tilinpäätöksiin sekä veroilmoituksiin. ’Pikku-Myymäisen’ luonteen omaava Kata ylittää monesti itsensä aikataulujen kanssa ja haluaa olla aktiivisesti mukana kaikessa. Kuitenkin asiallinen ja asiakaspalveluhenkinen Kata on myös intohimoinen heppatyttö.

Markus Seppänen

Toimitusjohtaja

Markuksesta huokuu yrittäjähenkisyys ja asiakaslähtöisyys. Erikoisosaamisiin kuuluu verosuunnittelu, yritysjärjestelyt sekä sopimusoikeus. Katse on tiukasti tulevaisuudessa!

Och samma på svenska.

Mikko Säkkinen

Kirjanpitäjä

Mikko on suorittanut taloushallinnon ammattilaisen asiantuntijatutkinnon (KLT) ja hänen erikoisalueisiin kuuluu muun muassa rakennusala ja käännetty alv. Mikko on rauhallinen ja tunnollinen sekä palkanlaskennassa että kirjanpidossa ja on porukan pitkäaikaisin työntekijä liityttyään Profittiimiin jo vuonna 2001.

Niko Lehtosaari

Kirjanpitäjä

Niko opiskelee Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa laskentatoimea pääaineenaan ja on Profitcountissa pääsääntöisesti maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Nikolla on hyvä numeropää ja tuo analyyttistä otetta sekä lahjakasta sosiaalisuutta tiimiin.

Paula Väätänen

Kirjanpitäjä

Paula on rauhallisen tehokas ja asiakaspalvelutilanteita pelkäämätön kirjanpitäjä. Hän työskentelee myös vahvasti osana palkalaskenta-tiimiämme. Paulan vahvuuksiin lukeutuu monipuolinen kielitaito ja avoin asenne. Paula jatkaa opintojaan Jyväskylässä kauppatieteen maisterilinjalla ja työskentelee pääsääntöisesti etänä ylläpitäen Keski-Suomen Profitcountin toimistoa.

Petra Grönroos

Palkanlaskija

Petra on rautaisen kova vahvistuksemme palkanlaskentatiimissä. Hänellä on paljon kokemusta henkilöstöhallinnosta ja asiakaspalvelusta. Työnsä Petra hoitaa huolellisesti, ammattimaisesti mutta rauhallisen iloisesti.

Sanna Uuskoski

Kirjanpitäjä

Sanna on tehokas moniosaaja taloushallinnonalalla. Hänellä on laaja osaaminen palkoista yrityksen pakollisiin ilmoituksiin, kuukausikirjanpidoista tilinpäätöksiin. Sanna on avulias ja ratkoo mielellään asiakkaiden sekä työkavereiden pulmatilanteita asiassa, kuin asiassa. Hän on myös aikaansaava ja jämpti. Sannan erikoisosaamista on Fivaldi taloushallinto-ohjelmamme kiemurat.

Santeri Pischow

Kirjanpitäjä

Santeri on uusin lisäys tiimiimme. Hänen työskentelyote on analyyttisen rauhallinen ja vapaa-ajallaan hän lukee esimerkiksi sijoituskirjallisuutta mutta hänet voi myös löytää valmentamasta jenkkifutista. Santeri tulee aloittamaan kauppatieteen maisterin opinnot Lappeerannassa jatkaen työskentelyä pääsääntöisesti etänä.

Sara Mäkinen

Kirjanpitäjä

Saralla on pirtsakka elämäasenne ja hän on porukan tähti Profitcountin ryhmäliikuntatunneilla. Saralla on laaja asiakaspalvelukokemus (myös ruotsiksi ja englanniksi). Hän on myös tarkka sekä järjestelmällinen. Saran sydäntä lämmittävät kissat. Sara opiskelee Vaasan Hankenilla, ylläpitäen Länsi-Suomen Profitcountin toimistoa.

Tiia Gröhn

Palkanlaskija ja Kirjanpitäjä

Tiia on raudankova palkkahallinnon ammattilainen, jonka rauhallisuus ja tiedonkeruu ovat vailla vertaa. Tiia selvittää asiakkaidensa mutkikkaimmatkin palkkakysymykset paneutuen niihin tunteella ja välittäen. Palkkojen lisäksi Tiian vahvuudet ovat eri alojen TESsien tulkinta ja asiakaspalvelu. Tämän tyynen kuoren alla kytee todellinen palkkahallinnon supersankari, jolle mikään ei ole mahdotonta.

Yrityspalvelu Profitcount Oy:n seuraava työntekijä

Sinun nimesi

Haluaisitko liittyä joukkoomme?

Kerro mitä lisäarvoa toisit tiimiimme ja lähetä avoin hakemus ja CV osoitteeseen aineistot(a)profitcount.com.