Haluatko keskustella kanssamme? Ota rohkeasti yhteyttä!

Annukka Miikki

Senior accountant

Annukka on kärsivällinen ja positiivisen asenteen omaava kirjanpidon ammattilainen. Häneltä luonnistuvat mutkattomasti konsernien kansainväliset raportoinnit sekä kirjanpidot ja tilinpäätökset yrityksestä ja sen eri ominaisuuksista riippumatta. Työnsä huolellisesti ja täsmällisesti hoitava Annukka ottaa myös uudet taloushallinnonjärjestelmät innolla vastaan.

Elina Roiha

Kirjanpitäjä

Profitcountin uusin vahvistus työharjoittelija Elina on aloittanut meillä taloushallinnon uransa. Alkuperäisenä lappilaisena hän on kuitenkin omaksunut täysin stadilaisen kulttuurin. Lempeän luonteen takana on myös kamppailulajiharrastaja.

Jenna Huikuri

Kirjanpitäjä

Jenna on pirtsakka persoona ja työskentelee osana kirjanpitotiimiiämme. Asiakaspalvelu ja tiimityö on lähellä Jennan sydäntä ja vapaa-ajalla hänet voit löytää ratsastamasta tai lenkkipolulta.

Katarina Fagerström

Senior accountant

Kata on tiimin ripeä tehopakkaus, joka tarttuu haasteisiin pelotta. Työn tulos onkin siistiä ja mahdollisimman virheetöntä. Kata on erityisesti keskittynyt tilinpäätöksiin sekä veroilmoituksiin. ’Pikku-Myymäisen’ luonteen omaava Kata ylittää monesti itsensä aikataulujen kanssa ja haluaa olla aktiivisesti mukana kaikessa. Kuitenkin asiallinen ja asiakaspalveluhenkinen Kata on myös intohimoinen heppatyttö.

Markus Seppänen

Toimitusjohtaja

Markuksesta huokuu yrittäjähenkisyys ja asiakaslähtöisyys. Erikoisosaamisiin kuuluu verosuunnittelu, yritysjärjestelyt sekä sopimusoikeus. Vaikka Markus on ollut Profitcountissa vuodesta 2001 ja yrittäjänä vuodesta 2011, niin katse on edelleen tiukasti tulevaisuudessa! Harrastuksiin kuuluu mm. talouspsykologia ja Markukselta löytyy myös pätevyydet suorittaa psykologisia testejä. Och samma på svenska.

Marleene Lärka

Kirjanpitäjä

Marleene toimii osana kirjanpitotiimiiä ja hänellä on myös aikaisempaa tilitoimistokokemusta. Marleenella on kaivattua erityisosaamista Viron verotuksesta sekä Viron osakeyhtiöiden perustamisesta. Vapaa-ajalla Marleene viihtyy kuntosalilla tai kirjallisuuden parissa. Marleene on myös kiinnostunut taiteesta ja muodista.

Mikko Säkkinen

Kirjanpitäjä

Mikko on suorittanut taloushallinnon ammattilaisen asiantuntijatutkinnon (KLT) ja hänen erikoisalueisiin kuuluu muun muassa rakennusala ja käännetty alv. Mikko on rauhallinen ja tunnollinen sekä palkanlaskennassa että kirjanpidossa ja on porukan pitkäaikaisin työntekijä liityttyään Profittiimiin jo vuonna 2001.

Niko Lehtosaari

Kirjanpitäjä

Niko opiskelee Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa laskentatoimea pääaineenaan ja on Profitcountissa pääsääntöisesti maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Nikolla on hyvä numeropää ja tuo analyyttistä otetta sekä lahjakasta sosiaalisuutta tiimiin.

Paula Väätänen

Controller
Paula on rauhallisen tehokas ja asiantunteva taloushallinnon ammattilainen. Vahvalla kokemuksellaan sekä KTM koulutuksella Paula ratkoo eteen tulevia yritysmaailman haasteita. Erityisosaamisena Paulalla on monipuolinen kielitaito sekä perusteellinen asenne tehtäviinsä.

Petra Grönroos

Head of payroll, HR specialist

Petra on rautaisen kova palkanlaskija. Hänellä on paljon kokemusta henkilöstöhallinnosta ja asiakaspalvelusta. Työnsä Petra hoitaa huolellisesti, ammattimaisesti mutta rauhallisen iloisesti.

Santeri Pischow

Kirjanpitäjä

Santerin työskentelyote on analyyttisen rauhallinen ja hän toimii osana kirjanpidontiimiämme. Vapaa-ajallaan hän lukee esimerkiksi sijoituskirjallisuutta mutta hänet voi myös löytää valmentamasta jenkkifutista. Santeri tulee aloittamaan kauppatieteen maisterin opinnot Lappeerannassa jatkaen työskentelyä pääsääntöisesti etänä.

Silje Ilisson

Palkanlaskija

Silje on uusi vahvistuksemme palkanlaskentatiimissä. Siljellä on muutaman vuoden kokemus palkanlaskennasta ja hän omaa asiakaspalveluhenkisen luonteen, josta ei tehokkuutta puutu. Vapaa-ajallaan hän viihtyy luonnossa, muun muassa talvisin laskettelurinteessä ja kesällä telttailemassa.

Tiia Gröhn

Kirjanpitäjä

Tiia on kirjanpidon tiimiin kuuluva ammattilainen, jonka rauhallisuus ja tiedonkeruu ovat vailla vertaa. Hänen erityisosaamisiinsa kuuluu kirjanpidolliset palkka-asiat. Lisäksi Tiia ottaa aina huomioon niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin erityistoiveet. Ymmärrystä, joustavuutta ja periksiantamattomuutta löytyy roppakaupalla.

Yrityspalvelu Profitcount Oy:n seuraava työntekijä

Sinun nimesi

Haluaisitko liittyä joukkoomme?

Kerro mitä lisäarvoa toisit tiimiimme ja lähetä avoin hakemus ja CV osoitteeseen aineistot(a)profitcount.com.