Haluatko keskustella kanssamme? Ota rohkeasti yhteyttä!

Annukka Miikki

Kirjanpitäjä

Annukka on kärsivällinen ja positiivisen asenteen omaava kirjanpidon ammattilainen. Häneltä luonnistuvat mutkattomasti konsernien kansainväliset raportoinnit sekä kirjanpidot ja tilinpäätökset yrityksestä ja sen eri ominaisuuksista riippumatta. Työnsä huolellisesti ja täsmällisesti hoitava Annukka ottaa myös uudet taloushallinnonjärjestelmät innolla vastaan.

Jenna Huikuri

Kirjanpitäjä

Jenna on pirtsakka persoona ja työskentelee osana kirjanpitotiimiiämme. Asiakaspalvelu ja tiimityö on lähellä Jennan sydäntä ja vapaa-ajalla hänet voit löytää ratsastamasta tai lenkkipolulta.

Katarina Fagerström

Kirjanpitäjä

Kata on tiimin ripeä tehopakkaus, joka tarttuu haasteisiin pelotta. Työn tulos onkin siistiä ja mahdollisimman virheetöntä. Kata on erityisesti keskittynyt tilinpäätöksiin sekä veroilmoituksiin. ’Pikku-Myymäisen’ luonteen omaava Kata ylittää monesti itsensä aikataulujen kanssa ja haluaa olla aktiivisesti mukana kaikessa. Kuitenkin asiallinen ja asiakaspalveluhenkinen Kata on myös intohimoinen heppatyttö.

Markus Seppänen

Toimitusjohtaja

Markuksesta huokuu yrittäjähenkisyys ja asiakaslähtöisyys. Erikoisosaamisiin kuuluu verosuunnittelu, yritysjärjestelyt sekä sopimusoikeus. Katse on tiukasti tulevaisuudessa!

Och samma på svenska.

Marleene Lärka

Kirjanpitäjä

Marleene on uusin lisäys kirjanpitotiimiin, mutta hänellä on aikaisempaa tilitoimistokokemusta. Marleenella on kaivattua erityisosaamista Viron verotuksesta sekä Viron osakeyhtiöiden perustamisesta. Vapaa-ajalla Marleene viihtyy kuntosalilla tai kirjallisuuden parissa. Marleene on myös kiinnostunut taiteesta ja muodista.

Mikko Säkkinen

Kirjanpitäjä

Mikko on suorittanut taloushallinnon ammattilaisen asiantuntijatutkinnon (KLT) ja hänen erikoisalueisiin kuuluu muun muassa rakennusala ja käännetty alv. Mikko on rauhallinen ja tunnollinen sekä palkanlaskennassa että kirjanpidossa ja on porukan pitkäaikaisin työntekijä liityttyään Profittiimiin jo vuonna 2001.

Niko Lehtosaari

Kirjanpitäjä

Niko opiskelee Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa laskentatoimea pääaineenaan ja on Profitcountissa pääsääntöisesti maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Nikolla on hyvä numeropää ja tuo analyyttistä otetta sekä lahjakasta sosiaalisuutta tiimiin.

Paula Väätänen

Kirjanpitäjä

Paula on rauhallisen tehokas ja asiakaspalvelutilanteita pelkäämätön kirjanpitäjä. Hän työskentelee myös vahvasti osana palkalaskenta-tiimiämme. Paulan vahvuuksiin lukeutuu monipuolinen kielitaito ja avoin asenne. Paula jatkaa opintojaan Jyväskylässä kauppatieteen maisterilinjalla.

Petra Grönroos

Palkanlaskija

Petra on rautaisen kova palkanlaskija. Hänellä on paljon kokemusta henkilöstöhallinnosta ja asiakaspalvelusta. Työnsä Petra hoitaa huolellisesti, ammattimaisesti mutta rauhallisen iloisesti.

Sanna Uuskoski

Kirjanpitäjä

Sanna on tehokas moniosaaja taloushallinnonalalla. Hänellä on laaja osaaminen palkoista yrityksen pakollisiin ilmoituksiin, kuukausikirjanpidoista tilinpäätöksiin. Sanna on avulias ja ratkoo mielellään asiakkaiden sekä työkavereiden pulmatilanteita asiassa, kuin asiassa. Hän on myös aikaansaava ja jämpti. Sannan erikoisosaamista on Fivaldi taloushallinto-ohjelmamme kiemurat.

Santeri Pischow

Kirjanpitäjä

Santerin työskentelyote on analyyttisen rauhallinen ja hän toimii osana kirjanpidontiimiämme. Vapaa-ajallaan hän lukee esimerkiksi sijoituskirjallisuutta mutta hänet voi myös löytää valmentamasta jenkkifutista. Santeri tulee aloittamaan kauppatieteen maisterin opinnot Lappeerannassa jatkaen työskentelyä pääsääntöisesti etänä.

Sara Mäkinen

Kirjanpitäjä

Saralla on pirtsakka elämäasenne ja hän on porukan tähti Profitcountin ryhmäliikuntatunneilla. Saralla on laaja asiakaspalvelukokemus (myös ruotsiksi ja englanniksi). Hän on myös tarkka sekä järjestelmällinen. Saran sydäntä lämmittävät kissat. Sara opiskelee Vaasan Hankenilla, ylläpitäen Länsi-Suomen Profitcountin toimistoa.

Silje Ilisson

Palkanlaskija

Silje on uusi vahvistuksemme palkanlaskentatiimissä. Siljellä on muutaman vuoden kokemus palkanlaskennasta ja hän omaa asiakaspalveluhenkisen luonteen, josta ei tehokkuutta puutu. Vapaa-ajallaan hän viihtyy luonnossa, muun muassa talvisin laskettelurinteessä ja kesällä telttailemassa.

Tiia Gröhn

Palkanlaskija ja Kirjanpitäjä

Tiia on raudankova palkkahallinnon ammattilainen, jonka rauhallisuus ja tiedonkeruu ovat vailla vertaa. Tiia selvittää asiakkaidensa mutkikkaimmatkin palkkakysymykset paneutuen niihin tunteella ja välittäen. Palkkojen lisäksi Tiian vahvuudet ovat eri alojen TESsien tulkinta ja asiakaspalvelu. Tämän tyynen kuoren alla kytee todellinen palkkahallinnon supersankari, jolle mikään ei ole mahdotonta.

Yrityspalvelu Profitcount Oy:n seuraava työntekijä

Sinun nimesi

Haluaisitko liittyä joukkoomme?

Kerro mitä lisäarvoa toisit tiimiimme ja lähetä avoin hakemus ja CV osoitteeseen aineistot(a)profitcount.com.