Haluatko keskustella kanssamme? Ota rohkeasti yhteyttä!

Annukka Miikki

Kirjanpitäjä

Annukka on kärsivällinen ja positiivisen asenteen omaava kirjanpidon ammattilainen. Häneltä luonnistuvat mutkattomasti konsernien kansainväliset raportoinnit sekä kirjanpidot ja tilinpäätökset yrityksestä ja sen eri ominaisuuksista riippumatta. Työnsä huolellisesti ja täsmällisesti hoitava Annukka ottaa myös uudet taloushallinnonjärjestelmät innolla vastaan.

Katarina Fagerström

Kirjanpitäjä

Kata on tiimin ripeä tehopakkaus, joka tarttuu haasteisiin pelotta. Työn tulos onkin siistiä ja mahdollisimman virheetöntä. Kata on erityisesti keskittynyt tilinpäätöksiin sekä veroilmoituksiin. ’Pikku-Myymäisen’ luonteen omaava Kata ylittää monesti itsensä aikataulujen kanssa ja haluaa olla aktiivisesti mukana kaikessa. Kuitenkin asiallinen ja asiakaspalveluhenkinen Kata on myös intohimoinen heppatyttö.

Markus Seppänen

Toimitusjohtaja

Markuksesta huokuu yrittäjähenkisyys ja asiakaslähtöisyys. Erikoisosaamisiin kuuluu verosuunnittelu, yritysjärjestelyt sekä sopimusoikeus. Katse on tiukasti tulevaisuudessa!

Och samma på svenska.

Mikko Säkkinen

Kirjanpitäjä

Mikko on suorittanut taloushallinnon ammattilaisen asiantuntijatutkinnon (KLT) ja hänen erikoisalueisiin kuuluu muun muassa rakennusala ja käännetty alv. Mikko on rauhallinen ja tunnollinen sekä palkanlaskennassa että kirjanpidossa ja on porukan pitkäaikaisin työntekijä liityttyään Profittiimiin jo vuonna 2001.

Paula Väätänen

Kirjanpitäjä

Paula on rauhallisen tehokas ja asiakaspalvelutilanteita pelkäämätön tuore kirjanpitäjä. Hän työskentelee vahvasti osana palkalaskenta-tiimiämme. Paulan vahvuuksiin lukeutuu monipuolinen kielitaito ja avoin asenne. Paula jatkaa opintojaan Jyväskylässä kauppatieteen maisterilinjalla ja työskentelee pääsääntöisesti etänä ylläpitäen Keski-Suomen Profitcountin toimistoa.

Petra Grönroos

Palkanlaskija

Petra on uusin rautaisen kova vahvistuksemme palkanlaskentatiimissä. Hänellä on paljon kokemusta henkilöstöhallinnosta ja asiakaspalvelusta. Työnsä Petra hoitaa huolellisesti, ammattimaisesti mutta rauhallisen iloisesti.

Sanna Uuskoski

Kirjanpitäjä

Sanna on tehokas moniosaaja taloushallinnonalalla. Hänellä on laaja osaaminen palkoista yrityksen pakollisiin ilmoituksiin, kuukausikirjanpidoista tilinpäätöksiin. Sanna on avulias ja ratkoo mielellään asiakkaiden sekä työkavereiden pulmatilanteita asiassa, kuin asiassa. Hän on myös aikaansaava ja jämpti. Sannan erikoisosaamista on Fivaldi taloushallinto-ohjelmamme kiemurat.

Tiia Gröhn

Kirjanpitäjä

Tiia on raudankova palkkahallinnon ammattilainen, jonka rauhallisuus ja tiedonkeruu ovat vailla vertaa. Tiia selvittää asiakkaidensa mutkikkaimmatkin palkkakysymykset paneutuen niihin tunteella ja välittäen. Palkkojen lisäksi Tiian vahvuudet ovat eri alojen TESsien tulkinta ja asiakaspalvelu. Tämän tyynen kuoren alla kytee todellinen palkkahallinnon supersankari, jolle mikään ei ole mahdotonta.

Yrityspalvelu Profitcount Oy:n seuraava työntekijä

Sinun nimesi

Haluaisitko liittyä joukkoomme?

Kerro mitä lisäarvoa toisit tiimiimme ja lähetä avoin hakemus ja CV osoitteeseen aineistot(a)profitcount.com.