Profitcount etsii tiimiimme lisävahvistusta!

Haemme vahvistusta tilitoimistoomme ja etsimme tiimiimme sopivaa, vireää ja positiivista henkilöä vakituiseen täysipäiväiseen työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluu asiakkaidemme taloushallinnolliset työt, kuten palkanlaskenta, reskontrat ja kirjanpito, johon tarjoamme perehdytyksen tiimimme tuella.

Toivomme Sinulta:

-vastuuntuntoa, tarmokkuutta ja kykyä itsenäiseen työhön sekä -ongelmanratkaisuun
-yhteistyökykyä ja optimistisuutta
-iloista asiakaspalveluilmettä
-oppimishalukkuutta
-sitoutumista alalle
-kielitaitoa (suomi, englanti, ruotsi)

Aikaisempi työkokemus tilitoimistotyöstä katsotaan eduksi. Ansioluettelon palkkatoiveineen voi lähettää osoitteeseen markus.seppanen(a)profitcount.com. Lisätietoja antaa Markus Seppänen 010-420 9700. Lisätietoa meistä löydät sivulta www.profitcount.com. Täytämme paikan heti, kunhan sopiva henkilö löytyy. Työt alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman aikaisin.

Profitcount Oy on yrityspalvelutoimisto Helsingin Sörnäisissä. Työntekijöitä meitä on tällä hetkellä kahdeksan henkilöä. Merkittävin vahvuutemme on työpaikkaviihtyvyyteen ja ryhmädynamiikkaan panostaminen, joka näkyy muun muassa korkeassa asiakastyytyväisyydessä. Asiakkaidemme kirjanpitotehtävien lisäksi konsultoimme heitä monissa vero- ja yhtiöoikeudellisissa kysymyksissä sekä sopimusoikeuteen liittyvissä asioissa. Kirjanpidossa ja palkanlaskennassa käytämme pääsääntöisesti Visma Fivaldi taloushallinto-ohjelmaa.