Tule meille töihin

Etsimme nyt tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää trendikkääseen tilitoimistoon Helsinkiin, kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi:

Kirjanpitäjänä vastaat asiakkaidesi kirjanpidon kokonaisprosessista tilinpäätöksineen yhdessä muun tiimin kanssa. Sinulla on asiakkaina erilaisia yrityksiä, eri toimialoilta ja tarjoat heille ammattitaitoisesti taloushallinnon palveluita.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta:

  • Vankkaa kokemusta tilinpäätöksistä, taloushallinnon kokonaisuuksista sekä aikaisempaa kokemusta työskentelystä tilitoimistossa.
  • Alalle soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta.
  • Erinomaisia IT-taitoja ja järjestelmäosaamista, eduksesi katsomme kokemuksesi Netvisor ja Visma Fivaldi -järjestelmistä.
  • Innostuvaa ja kehitysintoista asennetta sekä kykyä työskennellä ajoittain nopeasti muuttuvassa ympäristössä.
  • Ystävällisiä asiakaspalvelutaitoja ja aitoa halua auttaa asiakkaitasi.
  • Positiivista ja tiimihenkistä työskentelyotetta.
  • Tarkkuutta ja vastuullisuutta sekä kykyä itsenäiseen työhön.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen on eduksesi.

Tarjoamme sinulle:

Pääset työskentelemään osana nuorekasta ja ammattitaitoista työyhteisöä, jossa huikeat työkaverisi tukevat ja perehdyttävät sinua ammatillisessa kehityksessäsi kohti henkilökohtaisia tavoitteitasi. Profitcountilla panostetaan aidosti työhyvinvointiin, ryhmädynamiikkaan ja ammatilliseen kehitykseen. Pääset osallistumaan yrityksen tiimipäiviin ja virkistysmatkoihin. Profitcount tarjoaa sinulle viihtyisän työympäristön hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kalasataman kupeessa, modernit työskentelyvälineet sekä mahdollisuuden työskennellä osittain myös etänä. Työaikasi painottuvat asiakkaiden tarpeiden mukaan klo 8–17 välille. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Lisätietoja antaa Annukka Miikki, puh. 010-4209700.

Paikka täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy, eli hakemuksen palkkatoiveineen voi lähettää osoitteeseen annukka.miikki@profitcount.com

Keitä olemme:

Profitcount on vuonna 1993 perustettu helsinkiläinen tilitoimisto, joka sijaitsee Sörnäistenkadulla. Profitcountin visiona on tuottaa asiakkailleen pysyviä ratkaisuita ja tarjota asiakkaidensa tarpeita vastaavia talouspalveluita. Profitcount on erikoistunut tuloksellisten yrityksen taloudenhallintaan ja yrityksen nuori ja työhönsä omistautunut tiimi palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti vuoden ympäri.

”Visiomme on tuottaa pysyviä ratkaisuja asiakkaillemme ja tarjota asiakkaidemme tarpeita vastaavia kirjanpitopalveluita. Vahvuutemme on palvella asiakkaitamme yksilöllisesti vuoden ympäri. Olemme nuori ja todella omistautunut tiimi, joka on erikoistunut tuloksellisten yritysten taloudenhallintaan.”