Uusia tuulia

Kuluneen syksyn aikana Profitcount on saanut vahvistusta kolmen uuden tulokkaan johdosta. Nyt on kulunut jonkun aikaa ja olemme päässeet hyvin vauhtiin. Sopeutuminen tilitoimiston vauhdikkaaseen arkeen on eriävistä lähtökohdista huolimatta onnistunut hyvin. Vahvistuksena palkanlaskennan tiimiin on tullut Petra ja kirjanpidon tiimiin liittyivät Niko ja Sara.

Uusien tulokkaiden mietteitä

Työ Profitcountilla alkoi hyvin sujuneella perehdytysjaksolla ja pääsimme heti työn makuun. Tehtävät ovat tuoneet mukanaan paljon uutta. Olemme oppineet runsaasti kuluneiden kuukausien aikana mutta vielä on paljon matkaa jäljellä.

Tilitoimisto työpaikkana saattaa edelleen herättää tietynlaisia mielikuvia mutta Profitcount on tilitoimistona jyrännyt nämä ennakkoluulot. Avokonttorin ansiosta pääsimme lyhyessä ajassa sisään viihtyisään ja persoonalliseen työyhteisöön. Perjantain viikkopalaverit ovat kasvattaneet yhteisöllisyyden tunnetta ja auttaneet töiden organisoinnissa. Uudet työkaverimme ottivat meidät lämmöllä vastaan ja olivat avuliaita jo heti ensimmäisestä päivästä lähtien. On ilo ja kunnia olla osa ”coolest bookkeepers” -tiimiä!

Mukavaa syksyn jatkoa toivottaen,

Petra, Niko ja Sara