Uusien työntekijöiden tunnelmia

Profitcountin väki on jälleen kasvanut kolmen uuden vahvistuksen ansiosta. Keväällä kirjanpidon tiimiin hyppäsi Santeri ja elokuussa toimistolle sujahtivat Jenna ja Anu. Anu liittyi osaksi palkanlaskennan tiimiä ja Jenna kirjanpidon tiimiä suorittaen samalla työharjoitteluaan. Santeri on kesän aikana saanut hienosti kiinni uusista työtehtävistään ja pääsikin opastamaan Jennaa kirjanpidon saloihin.

Uutta omaksuessa aika kuluu nopeasti ja tunnemme olomme jo erittäin kotoisaksi Profitcountin tiimissä. Toimistolla vallitsee lämminhenkinen ja kannustava ilmapiiri kiireenkin keskellä. Työkaverimme ovat asiantuntevia, huumorintajuisia ja apua on aina saatavilla.  Yhteistyö porukassamme on saumatonta ja hioudumme entistä läheisemäksi kokoonpanoksi niin yhteisten lounaiden, jumppien kuin reissujenkin ansiosta. Arki tilitoimistossa on paljastunut sopivaksi sekoitukseksi päivittäisiä rutiineja sekä mielenkiintoisia vaihtelevia haasteita. Töitä tehdäänkin erittäin asiakaslähtöisesti ja uskomme toimistomme hyvän fiiliksen välittyvän myös asiakkaillemme.

Jennan ja Anun tavoittaa toimistoltamme Sörnäisistä, mutta Santeri jatkaa opintojaan Lappeenrannassa ja pyörittää opintojen ohessa Profitcountin Itä-Suomen toimistoa.

Edustamme Profitcountia ylpeydellä ja on ilo olla osa tätä energistä työyhteisöä!

Mukavaa syksyn jatkoa toivottaen

Jenna, Anu ja Santeri